Velkommen til blaabyen.no   

møtested
  Nyheter  
|
  Aktuelt  
|
  Blå ide  
|
  Blå plan  
|
  Galleri  
|
  Kul.Fab  
|
  Lenker  
|
  Shop  
|
  Om  
temp0012_head_mk Sortland-lenker

Her er lenker til noen andre aktuelle nettsider som gjelder Sortland, den blå byen.  Når du trykker på disse åpnes nettstedet i et nytt vindu:

SORTLAND KOMMUNE

BLÅBYHALLEN

SORTLAND KIRKE

Ønsker du et annet språk kan du oversette tekstene her: 

Her er et par lenker til byens nyhetsmedia og søk på nett:

BLV Bladet Vesterålen

SortlandsAvisa  

VOL Vesterålen Online

Tilpasset søk

Husk bare å vende tilbake til oss, blaabyen.no senere...

 

temp0012_head_mk Nyttige lenker:


Her er lenker til en del aktuelle nettsted på Sortland:

Sortland Boligstiftelse

Reno-Vest

Kystvakten

TURIST-INFO

Wikipedia leksikon

Flere adresser finner du under sidene for "Lenker".  Ønsker du og/eller din bedrift å være oppført her, så send oss en epost om dette.

 

 

Bedrifts-annonser: 

 

annonse

 

annonse fb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blåmedia

Tekst og bilde ...?

Media formidler informasjon på mange plan; mellom mennesker, mellom bedrifter og mellom organisasjoner.  Tekst og bilder finner man i aviser og blad, bøker og brosjyrer, i radio og tv, samt i nye medier som nettaviser og blogger.  Video har bragt levende film inn i mediebildet i sterkere grad enn før.  Ikke bare i tv, men på kino og internett også.  I tillegg til dette møter vi reklame og visuell påvirkning nesten overalt vi ferdes, i butikkvinduer og i dagligvarehyllene.  Det er en flom av inntrykk vi møtes med hver eneste dag, med ord og foto i alle sammenhenger.

Har du behov for å formidle noe?  Driver du en bedrift, som ønsker å sende ut en pressemelding?  Eller jobber du i et medie som har behov for å finne riktig bilde til en artikkel?  Har det skjedd noe i Lofoten og Vesterålen som du vil ha journalistisk dekning på?

Med lang erfaring som journalist og skribent, samt enda lengre erfaring som fotograf, kan du kanskje få hjelp hos Blåbyen Media.  Vi er fleksible og kan jobbe på flere plan, men har kanskje vår styrke innenfor følgende områder:

* Journalistikk

På frilans-basis kan vi levere reportasje i tekst og bilder, etter journalistiske prinsipp, på kort varsel og på akkurat den medieplattform som ønskes.  Stillfotos eller video, stikkord eller hel artikkel.

* Pressemeldinger

Fra planlegging, tekst og foto, redigering og medievalg, til utsendelse av ferdig pressemelding.  Vi kan gi innspill på hele prosessen, og gi din bedrift en komplett løsning på kontakten med aktuelle media.

* Fotografering

Bilder sier mer enn ord.  Er riktig bilde forteller et budskap, mens et feil bilde kan være ødeleggende.  I dagens medieverden er bildene kanskje mer i fokus enn noengang før, og da må det være en tanke bak, når man velger sine motiv.  Teknisk kvalitet er en selvfølge, men det er innholdet som avgjør verdien av bildet.

Ronny J

Ronny Jarl Jensen

Mob. 91 72 75 42

ronny@blaabyen.no

Karles vei 23, 8400 Sortland

 

Ta kontakt, helt uforpliktende, så kan du få en rask og konkret tilbakemelding på hva vi kan hjelpe deg med, og hva dette evt. vil koste.  Om det skulle være noe vi selv ikke kan ordne, så har vi kontakter som sikkert kan bistå og supplere oss.  Ingen oppgave er for liten, og ingen er for stor, uten at vi skal kunne løse den.

Om du så bare trenger en enkelt plakat, så ordner vi det.  Om du trenger en bok, eller et helt bibilotek, så skal vi kunne ordne det også.  Det umulige tar bare litt lengre tid og koster litt mer - for det meste er jo mulig i dagens medieverden.

Blåbyen Media består bemanningsmessig i hovedsak av Ronny Jensen, men også andre personer er involvert, direkte eller indirekte.  Vi har avtaler med flere personer og bedrifter som er spesialister på sine felt, der vi kan søke support, når vi selv ikke kan løse oppgaven 100% på egenhånd.  Vårt virke har utgangspunkt i Sortland, den blåmalte byen i nord som er hjemmehavn for Kystvakta.  Men vi anser hele Lofoten og Vesterålen som vårt nærområde, og Harstad er heller ikke langt unna.

Vi har et stort bildearkiv til disposisjon, som både omfatter stedsbeskrivende fotos fra distriktet, og mer aktivitetsrettede motiv fra det som skjer i Nordre Nordland.  Arkivet vårt inneholder også bilder fra Oslo, Trondheim og Bergen, samt en del europiske storbyer.  Dyreliv har vi i mange varianter, i tillegg til fugler og fisk av ulike slag.  Trenger du et spesielt foto, så spør oss.  Kanskje vi har nettopp det du er på jakt etter.

Om vi ikke har motivet du ønsker, så kan vi sikkert skaffe det på meget kort tid.  Enten tar vi det selv, nøyaktig etter din beskrivelse, eller så finner vi det kanskje i arkivet til en av de andre fotografene vi kjenner.

Stortingstopp

Fra landets hovedstad, Oslo, har vi mange bilder i arkivet vårt.  Akkurat her viser vi et motiv fra Karl Johans gate, med Stortinget i forgrunnen.  Våre bilder selges til media som ønsker å bruke disse, og prisen vil selvsagt gjenspeile bruken.  Skal bildet kun brukes en gang for å illustrere en avisartikkel, blir prisen selvsagt betydelig lavere enn om motivet skal kjøpes med enerett og brukes i en bok eller "glanset trykksak".

Her finner du mer informasjon om priser for tekst og foto i norske medier, for frilansere.

 


Kopiering av bilder og tekst fra disse sidene er ikke tillatt, uten særlig godkjenning.  Domenet blaabyen.no driftes av Blåbyen Media, Boks 130, 8400 Sortland.
Henvendelser til oss gjøres via epost, helst via kontaktskjema på denne siden, eller direkte til post@blaabyen.no.